Bancroft, 25, spelend in slechts zijn achtste Test, werd belast met “de kennis van het bestaan ​​van, en die partij is bij het plan om te proberen kunstmatig veranderen van de toestand van de bal met schuurpapier”, en “het uitvoeren van instructies om te proberen kunstmatig veranderen van de toestand van de bal”.

Een verklaring van de Raad van Toezicht voor Cricket in India te lezen: “De Hon’ble Hooggerechtshof van India benoemd Comité van Administrators (CoA) op woensdag heeft kennis genomen van de ontwikkelingen in de bal het knoeien incident met Cricket Australië gecontracteerd cricketers – de heer Steve Smith , de heer David Warner en de heer Cameron Bancroft. “De CoA, in overleg met BCCI waarnemend voorzitter, de heer CK Khanna, IPL voorzitter, de heer Rajeev Shukla en BCCI handelen hon. secretaris de heer Amitabh Choudhary, heeft besloten de heer Smith en de heer Warner verbod met onmiddellijke ingang van deelname aan IPL 2018.”Het is een zware prijs te betalen voor de spelers, vooral Smith, ‘s werelds nummer één Test batsman die nu een verliest jaar van zijn carrière. Warner heeft ontpopt als de duidelijke leider, met CA opladen hem met “de ontwikkeling van een plan om te proberen om kunstmatig veranderen van de toestand van de bal”.

De 31-jarige komen niet in aanmerking voor een team leidende positie in de toekomst, CA toegevoegd, terwijl Smith en Bancroft niet komen in aanmerking voor dergelijke rollen tot 12 maanden na hun verboden einde. Smith, 28, werd belast met “kennis van een mogelijke plan om te proberen om kunstmatig veranderen van de toestand van de bal”.

Bancroft, 25, spelend in slechts zijn achtste Test, werd belast met “de kennis van het bestaan ​​van, en die partij is bij het plan om te proberen kunstmatig veranderen van de toestand van de bal met schuurpapier”, en “het uitvoeren van instructies om te proberen kunstmatig veranderen van de toestand van de bal”. Alle drie de spelers zullen worden toegestaan ​​om club cricket spelen, en zullen worden aangemoedigd om dit te doen, om de banden met de cricket gemeenschap te behouden.

Daarnaast zullen alle drie de spelers verplicht om 100 uur vrijwilligerswerk in een gemeenschap cricket. Ondertussen, een recensie in de cultuur van de Australische cricketteam, in de nasleep van het schandaal scherp in beeld gebracht, zal worden gepubliceerd in zijner tijd. Sutherland zei: “De sancties die we hebben aangekondigd zijn belangrijk voor de betrokken personen.

Dat is de reden waarom het proces heeft gehad grondig te zijn om ervoor te zorgen dat alle relevante zaken zijn onderzocht. “Ik ben tevreden dat de sancties in dit geval naar behoren rekening met een evenwicht tussen de noodzaak om de integriteit en de reputatie van het spel en de noodzaak om de mogelijkheid van verlossing voor de betrokken personen, die allen moeilijke lessen zijn geleerd door deze gebeurtenissen te handhaven te beschermen . “Zoals aangegeven, zal Cricket Australië meer details van een onafhankelijke toetsing naar het gedrag en de cultuur van onze Australische herenteam te zijner tijd te bieden.”
Celtic spits Leigh Griffiths zal een “gefaseerde terugkeer” naar de club deze week beginnen.

Griffiths, 28, is buiten werking sinds December met persoonlijke problemen, echter, zal hij werken bij de club training complex in Lennoxtown, in combinatie met hun medische en sportwetenschappen personeel in de hoop dat hij kan terugkeren naar de eerste-team training in het toekomst. 1 Leigh Griffiths nam een ​​time-out van het spel in december Interim manager Neil Lennon vertelde de officiële website van de club: “We zijn erg blij dat Leigh zal op zoek naar de dingen weer op gang bij Lennoxtown te krijgen en het maken van een gefaseerde terugkeer naar de training. “Op geen enkele wijze zullen we plaats geen termijn op een mogelijke terugkeer naar het eerste elftal.

In plaats daarvan zullen we ervoor zorgen dat we samen met hem op de beste, meest productieve weg vooruit. “Hij zal echt richten op zijn eigen programma op het moment en dan zullen we zien wat de vooruitgang die we maken vanaf daar. “We zullen hem niet overhaast op welke manier en we zullen hem toe te staan, natuurlijk, om dingen langzaam te nemen en in het tempo dat hij is comfortabel met. Laatste nieuws op GOSSIP Man United zet voor Juventus ace, Arsenal te wonderkid landen, plus Spurs-update LIV-LEY STUFF Jake Livermore netten prachtige aanval als West Brom rand verleden Birmingham 3-2 NIET rommelen Claude Makelele eenmaal beloofd Barcelona legende zetten in het ziekenhuis live op talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: live stream commentaar en bevestigd teams live op tS2 Portsmouth vs Sunderland: Checkatrade Trophy finale te breken presentie erg aardig Man United te betalen Molde £ 1m volgende Ole Gunnar Solskjaer de benoeming nieuw tijdperk Football Association kondigt Mark Billingham als nieuwe chief executive actie ondernemen Premier League managers bereid zijn om teams van het veld in het geval van racisme te nemen “als de club heeft gedaan gedurende de laatste periode, blijven we Leigh elke steun te geven om ervoor te zorgen dat zijn gezondheid en goed dat zijn onze prioriteit nummer één. “We zullen met hem te werken om ervoor te zorgen dat hij alles wat hij nodig heeft hem de kans om terug naar waar hij was komen te geven heeft, maar het begrijpen volledig dat hij tijd en ruimte nodig hebben. “Het zal geweldig om hem terug te zien, zelfs in dit zeer vroeg stadium, en wij zorgen ervoor dat geven we hem onze volledige steun.” Live op talkSPORT talkSPORT is uw huis van een live-voetbal!

Hier is wat er komen op talkSPORT en talkSPORT 2 … West Brom vs Birmingham (vrijdag, 07:45) – talkSPORT 2 Brighton vs Southampton (zaterdag, 15:00) – talkSPORT 2 West Ham vs Everton (zaterdag, 05:30) – talkSPORT Middlesbrough vs Norwich (zaterdag, 05:30) – talkSPORT 2 Portsmouth vs Sunderland (zondag, 02:30) – talkSPORT 2 Griffiths, wiens laatste wedstrijd was tegen Kilmarnock op 8 december, zei: “ik wil graag iedereen bedanken voor het tonen me zulke ondersteuning in de afgelopen maanden. “Ik ben zo dankbaar dat de club voor alles wat ze hebben mij gegeven en de manier waarop ze me zo sterk hebben gesteund. “The Celtic supporters, ook, hebben een enorme bron van inspiratie en kracht voor me geweest en ik wil ze allemaal oprecht bedanken voor een verblijf bij mij. “Ik weet dat het een lange weg terug te zijn, maar ik ben klaar om alles wat ik kan doen om er te komen.”

Kamara Usman bereikte de top van de 1xbet.footballresultstoday.org industrie op zaterdagavond in UFC 235 toen hij de kampioen weltergewicht van de wereld. De Nigeriaanse Nightmare volledig gedomineerd Tyron Woodley – wie velen beschouwen als een van de grootste welterweights ooit – voor de gehele vijf rondes van de wedstrijd om de band in Las Vegas te verzamelen.

1 Kamara Usman na het winnen van de UFC weltergewicht titel In de aanloop naar de strijd, nummer twee gerangschikt weltergewicht Colby Covington had genoeg te zeggen over zijn recht om te strijden voor de titel en hij zat eerste rang op het evenement. Zoals Usman verlieten de achthoek na zijn overwinning, had hij een kort moment met Covington, dat werd gescheiden door veel zekerheid en snel naar bed.

Echter, de volgende dag bij het buffet in het Palms Casino Resort in Las Vegas, de twee UFC vechters en hun kampen kwam bijna op de vuist. Bekijk de video hieronder om te zien de twee mannen vierkant uit en UFC manager Ali Abdelaziz poging om Covington raken. Zoals terecht opgemerkt aan het begin van video TMZ door een man op het toneel, was er vrouwen en kinderen aanwezig.

Usman vertelt herhaaldelijk Covington ‘stoppen met praten s ** t’ voor de vechtpartij is gebroken en het weltergewicht kampioen neemt afscheid. Covington is vrijwel zeker volgende in de rij te staan ​​Usman ondanks UFC president Dana White’s frustratie met de vechter en zijn capriolen.